Ondersteuning van financieel adviseurs

‘Amundi – Le Comptoir par CPR’ is de activiteit van Amundi die zich richt op ondersteuning van financieel adviseurs. U krijgt toegang tot de beleggingsexpertise van de groep dankzij een compleet scala aan beleggingsoplossingen die alle beleggingscategorieën bestrijken.

Gerenommeerde vermogensbeheerder

Met meer dan € 985 miljard aan vermogen onder beheer1 is Amundi de grootste vermogensbeheerder in Europa en de op negen na grootste wereldwijd2. Door samenwerking met ons profiteert u van de reputatie van een mondiale marktleider en krijgt u toegang tot het volledige scala aan beleggingsstrategieën van de groep. Ons op rendement gerichte en robuuste productaanbod is geschikt voor alle risicoprofielen en zal dus tegemoetkomen aan de wensen van de meest uiteenlopende klanten. U mag ook rekenen op doortastende en gepersonaliseerde klantenservice.

Waarom voor ons kiezen?

Monitoringdiensten op maat en doorlopende ondersteuning 

Open en transparante beleggingsfilosofie

Regelmatig contact met onze fondsbeheerders, strategen en productspecialisten

Toegang tot de beleggingsexpertise van Amundi Group

01 | Uitgebalanceerde fondsen

Amundi, al meer dan 15 jaar erkend als expert in het beheer van uitgebalanceerde fondsen, biedt unieke beleggingsoplossingen met een flexibele assetallocatie die kan worden afgestemd op de risicoprofielen van uw klanten.

02 | Geldmarkten en vastrentende waarden

Onze expertise, volgens anderen de beste in Europa, bestrijkt alle vastrentende en kredietsectoren waaronder de geldmarkten, staatsobligaties, valuta's en krediet.

03 | Converteerbare obligaties

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij diepgaande kennis van deze hybride beleggingscategorie. Onze strategieën voor converteerbare obligaties bestrijken alle markten wereldwijd.

04 | Aandelen

Ons uitgebreide scala aan aandelenstrategieën bestrijkt alle belangrijke geografische regio's, beleggingsthema's en stijlen. Alle fondsen worden beheerd op basis van een gemeenschappelijke filosofie: het vinden van de beste, voor risico gecorrigeerde kansen.

05 | Absoluut rendement

Als aanbieder van beleggingsstrategieën die positieve rendementen nastreven in elke marktsituatie, bieden wij een volledig scala aan oplossingen die zijn opgebouwd rond vastrentende effecten, aandelen en alternatieve producten.

06 | SCPI- en OPCI-vastgoedfondsen

Dankzij ons unieke inzicht dat wij in de afgelopen 40 jaar hebben ontwikkeld, kunnen onze vastgoedteams klanten uiteenlopende vastgoedoplossingen aanbieden (gediversifieerde SCPI-fondsen (REIT’s), vastgoedbeleggingsondernemingen – SCPI en OPCI) die zowel aan uw wensen als die van uw klanten tegemoetkomen.

Amundi, een vooraanstaande vermogensbeheerder

Nr. 1

onder de vermogensbeheerders in Europa2

€ 1400mrd

aan vermogen onder beheer1

440

portefeuillebeheerders1

Amundi tot uw dienst

Bezoek onze website in het Frans

Product- en marktnieuws, informatie die is voorbehouden voor belegging- en vermogensbeheerprofessionals en toegang tot een beveiligde omgeving -  de website LeComptoir-CPR.fr is ontworpen op basis van uw behoeften

Neem contact met ons op

Op zoek naar een verkoop- of marketingcontact?
Het team van "Le Comptoir CPR" staat tot uw beschikking om op al uw vragen te antwoorden.
Iemand van het team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1 - Bron: Amundi Group, per 30 september 2017.
2 - Totaal vermogen onder beheer – Bron: IPE, Top 400 asset managers, gepubliceerd in juni 2015 en gebaseerd op het vermogen onder beheer per december 2014.

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor ‘professionele‘ beleggers in de zin van EU-richtlijn Markets in Financial Instruments (2004/39/EC) van 21 april 2004, en artikel 314-4 en volgende van het Algemene Reglement van de AMF. De informatie is niet bedoeld voor het grote publiek of voor niet-professionele particuliere beleggers in de betekenis van alle lokale reglementen, noch voor Amerikaanse ingezetenen (‘US Persons’), zoals gedefinieerd in Regulation S van de Securities and Exchange Commission krachtens de Amerikaanse Securities Act van 1933. 

Deze niet-contractuele informatie vormt in geen geval een aanbod voor de koop van of een uitnodiging tot verkoop van, of advies om te beleggen in financiële instrumenten van Amundi of een van de met Amundi verbonden ondernemingen (‘Amundi’).

Beleggen houdt risico's in. Het rendement van de strategieën is niet gewaarborgd. Bovendien zijn resultaten uit het verleden geenszins een waarborg of een betrouwbare indicator voor huidige of toekomstige resultaten. Beleggers kunnen het ingebrachte kapitaal geheel of gedeeltelijk verliezen. 

Potentiële beleggers wordt aangeraden een professioneel adviseur te raadplegen om te bepalen of een dergelijke belegging in overeenstemming is met hun profiel, en zij dienen hun beleggingsbeslissingen niet alleen te baseren op de informatie in dit document. 

Amundi aanvaardt geen aansprakelijkheid, direct noch indirect, voor de gevolgen van het gebruik van informatie uit dit document, en zal in geen geval aansprakelijk kunnen worden gesteld voor beslissingen die op basis van deze informatie zijn genomen. Deze informatie mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd, gewijzigd, vertaald of verspreid zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Amundi, ten behoeve van een derde (persoon of entiteit) in enig land of enige jurisdictie waar Amundi of diens producten mogelijk moeten voldoen aan registratievereisten binnen deze jurisdicties of waar dit als onwettig kan worden beschouwd. 

Deze informatie wordt u verstrekt op basis van bronnen die Amundi betrouwbaar acht, en kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.