Amundi beheert een compleet scala aan innovatieve financiële oplossingen

Kies Amundi

Diensten voor professionals

Verzekeringsmaatschappijen

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Amundi de kennis en expertise verworven om beleggingsoplossingen op maat te ontwikkelen voor de specifieke boekhoudkundige, financiële en wettelijke vereisten van verzekeraars.

Meer weten

INSTITUTIONAL & SOVEREIGN Institutionele en soevereine beleggers

Amundi ontwikkelt al meer dan 40 jaar portefeuillebeheeroplossingen die specifiek aangepast zijn aan de financiële en regulatorische beperkingen van institutionele beleggers. Deze expertise wordt gezocht en gebruikt door meer dan 2.000 klanten1 over de hele wereld.

Meer weten

Distributiekantoren

Dankzij heel wat jaren ervaring met partnerships met distributiekantoren verschaft Amundi preferentiële toegang tot een brede reeks beleggingsoplossingen en -diensten op maat.

Meer weten

Kasbeheer

Amundi is een toonaangevende leverancier van kasbeheerdiensten in Europa en tracht beleggers eenvoudige oplossingen aan te reiken die hun zorgen op het gebied van liquiditeit en rendement wegnemen. 

Meer weten

ESG, SRI en impactbeleggingen

Als verantwoordelijke vermogensbeheermaatschappij zetten wij onze expertise in om onze klanten op een duurzame manier te helpen beleggen. Wij willen ESG- (milieu, maatschappij en bestuur), SRI- (maatschappelijk verantwoorde beleggingen) en impactbeleggingsoplossingen aanbieden die zijn ontwikkeld op basis van uw behoeften.

Meer weten

Ondersteuning van financieel adviseurs

Amundi – Le Comptoir par CPR is de activiteit van Amundi voor de ondersteuning van financieel adviseurs. U krijgt toegang tot de beleggingsexpertise van de groep dankzij een volledig scala aan beleggingsoplossingen waarin alle vermogenscategorieën aanwezig zijn.

Meer weten

Externe fondsenselectie- en adviesdiensten

Als toonaangevend vermogensbeheerder in Europa wil Amundi u oplossingen aanbieden die optimaal zijn afgestemd op uw behoeften en doelstellingen. Dankzij onze grootte kunnen wij u ook een bredere keuze bieden door te beleggen in externe fondsen en in fondsen die wij zelf beheren. 

Meer weten